Piriiiiii kérdése:
Elektromos gitár szett?
Figyelt kérdés
Több kérdésem közül az első: mi fontos egy elektromos gitár szettben? Én kezdő vagyok, még sosem volt elektromos gitárom, néhány éve nyomom akusztikuson, de a kettő ugye ég és föld. Kell a gitár, az erősítő, és valami effekt is... erről is írhatna valaki, hogy mit takar.
Akkor milyen márkák között volna érdemes nézelődnöm? Tényleg kezdő vagyok, most tanulgatnám az elektromos gitár világát, de nem szeretnék valami olcsó szart venni, ha költök rá, akkor legyen valami rendes gityó.
Amúgy mindenestől max 60-70 ezret szeretnék költeni, nem tudom azt sem, hogy ez milyen minőségre elég...
Mire jó figyelnem gitár vételnél?
2013. jún. 24. 17:12
1/1 anonim válasza:
Modellezős kombó (Line 6 vagy Peavey pl ha van keret) meg Ibanezek Cortok használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!