Melyik a legszebb One Direction dalrészlet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 14:11
1/16 anonim válasza:
Enélkül nem lehet élni. Ugye??:) *-*
B*zik...
2/16 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz segíteni,akkor talán el is húzhatsz a sunyiba!!
2013. jún. 22. 14:18
3/16 anonim válasza:
Már nem azért, de mit is kell neked segíteni?
Nincs új muzsikájuk ezért másoktól kérsz ötelet mit rakj ki facebookra?:)
4/16 anonim válasza:
Arról énekelnek folyamatosan, hogy milyen szép fiúk vannak a világon. Mert nekik ez a legnagyobb gondjuk. Nem is, hogy nincs pénzük vagy a mai világgal kapcs. valami... NEM! Énekeljünk milyen gyönyörűek és gazdagok vagyunk. Ti meg divatból b*sszátok a szájukat minden számuk után. Azt se értitek miről énekel az a k*csög de azért Likeoljuk mert Mariska is lájkolta. *-*
5/16 A kérdező kommentje:
"Már nem azért" de ezt nem azoktól kérdezte,akiknek fingjuk sincs semmiről. Ezt azoktól kérdeztem,akik szintén szeretik őket és tudnak segíteni,nem ilyen pofátlan g*ciktől mint,amilyenek ti vagytok. B*sszátok seggbe magatokat r*hadékok.
2013. jún. 22. 14:33
6/16 anonim válasza:
Ág*ciiii. Hogy fáj neki az igazság.xDDD
7/16 anonim válasza:
Don't try to make me stay
Or ask if I'm okay
I don't have the answer
Don't make me stay the night
Or ask if I'm alright
I don't have the answer.
Én ezt nagyon szeretem:)
8/16 anonim válasza:
nekem ez a kedvenc részem a Little Thing-ből:
"You can't go to bed without a cup of tea
Maybe that's the reason that you talk in your sleep
And all those conversations are the secrets that i keep
Though it makes no sense to me"
nem tudom miért, de nagyon szeretem :)
9/16 directioner00 válasza:
Nekem ez a kedvencem (Rock me): "The word you whispered I will always believe..." <33 Szerintem ez nagyon szép :')
10/16 anonim válasza:
Nekem a kedvenc dalom a Moments, annak is a refrénje a legszebb szerintem. :) De még az Over Again és a Same Mistakes szövegét is imádom. Meg végülis az 1D összes számát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!