Ez mi lehet? Valami ilyesmi "Réjdió quáttnáuu! " Vagy lehet "Radio! Right now! "- Ezt így kiabálták, kicsit mintha veszekedtek volna valami régi szám elején. Ötletek?
Talán valami régi ajánlójában volt ez az egyik tv-adónak. Vagy a Toonaminak (Cartoon Nw), vagy valami sportos, hogy ilyen hegymászós- bungee jumpingos emberkéket mutathattak közbe, de már tényleg nem is tudom.:S:$
Szóval ez rémlik, régről a tv-ből, de nem tudok vele mihez kezdeni. Ha valaki rájött - szerintem ez valami zene lesz - megmondaná nagyon szépen kérem a címét?
Ja és a veszekedős részt azt úgy gondolom, hogy egyik így hirtelen vagy "Réjdió!" vagy nem tudom, mi lehetne még helyette, és akkor a másik meg válaszol rá azzal a másik szóval, amit megint csak nem tudok, mi lehet, de a magánhangzók stimmelnek.
Hát, előre is köszönöm:):) Remélem, vki rájön!:)
A Fuggees: Ready Or Not ugrott be.
Nem hiszem, hogy ez az, de leírtam, hátha mégis :)
Radioactive-Imagine Dragons
talán ez a "Rédiodarodo":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!