Paul Gray maszk házilag?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kéne egy Paul Gray maszk és mivel nem akarok rendelni és elkészítése is profiknál 50 000Ft lenne,magam szeretném elkészíteni.Miből lehetne,hogyan?Nem találok videót se róla amiben pontosan ezt a maszkot csinálják.
Erről lenne szó:
2013. jún. 19. 23:22
1/4 anonim válasza:
Ha azt sem tudod hogy kezdjél neki akkor komolyan abban reménykedsz , hogy sikerül akár valami hasonlót is összehozni? :D valszeg nem véletlenül kerül 50ropiba egy profinál elkészíttetni , de én úgy tum hogy emberi árakon lehet másolatokat venni neten...
2/4 A kérdező kommentje:
Néztem egy pár videót már hogy hogyan lehetne szóval tudnék mit kezdeni csak inkább megkérdeztem.Amúgy magyar boltokban nem találok Paul Gray maszkot (pont az nincs),netről meg nem szeretnék rendelni.Ha találsz oldalt kérlek linkeld mert már végig néztem mindent:D
2013. jún. 20. 02:09
3/4 anonim válasza:
Ha akarod megpróbálhatod gipszből,de az nem lesz az igaza,de az elozo valaszolo jol mondja,netrol 30 dollarert mar tudsz rendelni
slipknot1.com
Ez a hivatalos honlap,itt nezelodj
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm:D
2013. jún. 20. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!