Mi lehetett a szám címe? (Death metal)
Pfuhh, kérdező. Sajnos én sem tudom, melyik szám lehet ez, de itt egy keresés, nézd meg a számokat:
32 találat van, de egy szám többször is szerepel. Fel van sorolva ott minden lehetséges szám, ami lehetett az. Feltéve, hogy jól mondtad a műfajt, mert ahogy elnézem abban sem vagy biztos hogy Black vagy Death Metál-e, de ha Death akkor sima vagy dallamos. :) Nézd meg a keresésben lévő számokat, ha egyik sem az, akkor még tudod variálni a keresési feltételek(pl: a "genre" részhez death helyett beírod a black szót és csak a Black Metál együttesekre fog találatot kiadni).
Nagyon szépen köszönöm a segítséget :D igazából egyszer hallottam, ezért nem is igazán emlékeztem rá, de meglett a szám elsőre az album keresesnél: Nepente Suffering Is the Seed Full-length Death/Black Metal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!