Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok nekem punk bandákat...

Dreamgirl of London kérdése:

Mondanátok nekem punk bandákat (mint például a Green day <3, vagy a Sex psitols)?

Figyelt kérdés

2013. jún. 17. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Misfits, Ramones, Exploited, Sex pistols, Clash, Dead Kennedys, Rancid, NOFX, Toten Hozen, Anti flag, Rise Against, Bad Religion, Toy Dolls, 4 skins, Real Mckenzies, Die Ärzte
2013. jún. 17. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ramones, The Clash, Offspring, The Who, Billy Talent, My Chemical Romance, The Used, Rise Against.

Punknak szokták nevezni a Sum 41, Blink 182, Simple Plan és hasonló együtteseket is, bár nekik szerintem nem sok közük van a punkhoz. (ennek ellenére sztem egész jók, bár kicsit nyálasak)

2013. jún. 17. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

GBH,Die Ärzte, Bad Religion, Breakdown, The business, Misfits, Exploited, Wizo

Magyarok: Aurora, Hatóságilag Tilos, Hisztéria, HétköznaPI CSAlódások, Alvin és a mókusok, The Grenma (állítólag), Fürgerókalábak, Üveges csirkeszemek, Necropsia, Prosectura

2013. jún. 19. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
The Casualites, Acidez
2013. jún. 24. 08:22
 5/6 FotelPunk ***** válasza:
61%

hát az a helyzet, hogy a Zöld Nap nagyon nem punk banda

pozőrök, akiket ugyanúgy megcsinált a média mint pl. Avrilt csak 1 kiló zselével a hajukban meg egy szakadt gatyával azt hiszik magukról, hogy punkok, és néhány hülye ezt be is kajázza. Szánalmasak.

2013. aug. 14. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.:) viszont Kedves Utolsó, te nem vagy normális! a green day igenis punk, lehet h ugyan poppunk, de több közük van a punkhoz mint neked valaha lesz. sokan mondják h eladták magukat blabla,de ez egyáltalán nem igaz, csak felnőttek/megváltoztak és velük együtt a zenéjük is változott. a régi green daynek ott van a kerplunk, ami például egyértelműen punk stílusú. nyilván te csak egy iunot vagy ameirican idiot albumot hallhattál, h ilyen merészen ki mered jelenteni h közük nincs a punkhoz. mind lélekben, stílusban, és a zenéjükben is tükrözik a punkot. de tudod nem is arról szól a punk h szakadt ruhákba öltözünk és akkor hú de punkok vagyunk. igaz h a punk egy stílusirányzat is, de az eredeti, igazi, régi punkok leszarták h mi volt rajtuk, milyen hajuk volt. a punk a polgárpukkasztásról, lázadásról, zenélésről és szórakozásról, szabadságérzetről stb.-ről szól. és a green day leszarta magasról médiát, és a kritikákat: olyan zenét és albumot csináltak, amit ők szerettek volna, és nem mások elvárásai szerint zenéltek. és hatalmas hiba együtt emlegetni őket avrilke hercegnőcskével, mert az a csaj rohadtul nem punk, csak annak hiszi magát. nem tudom mi bajod a green dayjel, de szerintem semmi okod őket csesztetni mert sokkal többet küzdöttek azért hogy híresek legyenek, mint a mai csicska sztárok(lásd a példát: a one direction meg dzsásztin bíbörke).de ha nem szereted őket úgyse fogod ezt figyelembe venni szóval hiába írok-.-
2013. aug. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!