Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy klipet, ismeri...

Keresek egy klipet, ismeri valaki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Még régen hallottam egyszer egy zenét, és angolul énekeltek benne. Klipje azt hiszem fekete-fehér színű. Az énekes (férfi) egy városban ment, utcán. Lassított jelenetek is, illetve hulló falevelek vagy virágok is voltak benne. Az énekes/együttes stílusát az Oasis-hez hasonlíthatnám. Nagyon régóta keresem már a zenét, de sajnos sehogy sem találtam eddig rá. Talán most tud valaki segíteni. Előre is köszönöm! :)

2013. jún. 17. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. jún. 17. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az, amit keresek. De köszönöm szépen a linket!
2013. jún. 18. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74&hd=1 ? bár ebben nincsen falevél...de hátha erre gondoltál. Valami infó esetleg még?
2013. szept. 4. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Őket ismerem. Sajnos nem a The Verve lesz az. Több infót nem tudok adni, csak ennyire emlékszem a klipből. Nagyon régen láttam/hallottam már. Azért köszönöm! :)
2013. szept. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!