Demo-kat külföldi kiadóknak?
Figyelt kérdés
Olyan neves külföldi kiadókra gondolok nint a protocol rec., revealed rec. küldhetek magyarként demo-t?
Vagy tudtok mondani nekem magyar edm kiadókat akiknek lehet demo-t küldeni?:D
2013. jún. 16. 19:48
1/5 anonim válasza:
Hardwellnál bepróbálkozhatsz, nem hiszem, hogy nézi a nemzetiséget. A rádióműsorába minden héten be szokott tenni egy demót amit a héten a legjobbnak talált, majd én is be akarok próbálkozni. A magyar edm-et inkább hagyjuk mert hányok tőle(bárány és társai, playmate dj-k.......).
2/5 A kérdező kommentje:
akkor ebben egyet értünk...Mo.-n nincs normális Edm...:(
De kemény munkával csak lehet eredményt elérni:D
Majd drukkolok:D
2013. júl. 6. 17:10
3/5 anonim válasza:
Laidback Luke nagyon támogatja a fiatal, nem ismert, de tehetséges előadókat, a Ones To Watch (OTW) REcordings-t pedig pont azért hozta létre, hogy a ismerettségre tudjanak szert tenni, ha érdemesek rá.
Szerintem amúgy itt Mo-n lenne nagyon kereslet az electro house, progressive house-ra, de mivel nincsenek olyan neves producerek, akik electro houset csinálnak ezért annyira nincs is aki játszaná, sajnos, MÉG
4/5 anonim válasza:
Van nekünk egy Jay Lumenünk, ne felejtsük el!!! Imádják világszerte, de ahogy többször nyilatkozta ő is, ő is külföldre küldözgette a demók, mert itthon nincs megfelelő kiadó, és egyszer csak felfedezték. Sokáig itthon is azt hitték, hogy külföldi, de nem az, szín magyar :D Sokat kell dolgozni érte, nem szabad feladni.
5/5 anonim válasza:
Ez a keményvonalas tech-house nem az én világom. Nem hiszem, hogy értékelné az én demóimat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!