Melyik a kedvenc Guns N Roses számod, és miért?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 22:58
21/25 anonim válasza:
Paradise City, a riffet nem lehet nem szeretni :D
Sweet Child O' Mine, majdnem tökéletes, csak azért nem teljesen, mert mindenbe belekötök :P
November Rain, Elvesztés érzetének kifejezése miatt
Knockin on Heaven's Door, no komment
Estranged - nagyon szép
You're Crazy - emlék fűződik hozzá
Think About You - láttam egyszer egy 20on éves(??) fiút, akin G N'R póló volt és haja szőke, hullámos volt, olyan kb. mint Duffnak és az akkori énem jó, hogy nem ment oda hozzá megmondani, hogy rohadtúl jó haja van és ö... :D
22/25 anonim válasza:
*rohadtul, ja és Welcome to the Jungle-t kihaygtam, kb azt szerettem meg először :)
23/25 anonim válasza:
Jungle, Mr Brownstone, Estranged, Dust N' Bones, One In A Million
24/25 anonim válasza:
Paradise city: pörgős
November Rain: ha olyan kedvem van, jól átérzem a szomorúságot + a vége az csúcs :-D
25/25 anonim válasza:
Amúgy a Knockin on Heaven’s Door se az ő daluk eredetileg. Bob Dylan írta és adta elő, a GnR csak feldolgozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!