Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Chris Lawyer tényleg sample...

Chris Lawyer tényleg sample eket használ?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Chris Lawyer, magyar dj, és a zenéit csak sample ökböl rakja össze. Ez mennyire igaz?

2013. jún. 13. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de az elektronikus zenében mindenki ezt csinálja.

Skrillex is rengeteg sample-t használ, vagy hogy az egyik legnagyobbakat említsem, Daft Punk-tól sem idegen.

2013. jún. 13. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
értem, de ezeket a sample öket valaki megcsinállja, akkor miért nem azok használják, és lesznek velük híresek?
2013. jún. 13. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
A sample altalaban azt jelenti h egy mar letezo szambol kivesznek egy darabot es azt loop-oljak (vagyis ujra es ujra lejatszak)
2013. jún. 14. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy van egy jó zenéd, még nem feltétlen leszel híres. Lehet jobban járnak, ha másoknak licencelik, és több pénz jön össze a jogdíjakból.

De ahogy előző is írta, ezek a sample-k általában létező számokból vannak kivágva.

2013. jún. 15. 09:11
 5/8 A kérdező kommentje:
ahha, köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 15. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Az összes dj kopizza egymást,ennyi.Halgass igazi zenét
2013. jún. 21. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom.. Én TR-909 es dobgépet és TB-303-at használok technohoz. Amúgy inkább hallgasd a 90 es évek EDM-jeit, mert azoknak van értékük, nem úgy mint a mai szaroknak. Lásd: Mi lett ma a Scooterből... vagy a trance műfajból.. mintha valami pop zenét hallgatnák, semmi érzelmet nem vált ki belőlem, de a hardcore is már túl torz, digitális stb.. (kicsit eltértem a témától bocsi)
2013. jún. 22. 06:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem csak a régi zenéknek vannak értékeik, nagyon sok jó zene van ma is ami elektronikus, a probléma csak az, hogy a tehetségtelen agyon sztárolt celebek elveszik a lehetőséget előlük...
2013. jún. 22. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!