Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » VOX amPlug tapasztalatok?

VOX amPlug tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Megtetszett ez a kis erősítő, de őszintén szólva erősen kételkedtem benne, hogy képes elfogadható hangzást kiizzadni magából. Viszont rákerestem youtubeon és több videó is van arról, hogy kifejezetten szép hangot ad és tök jól használható felvételekhez, kihangosításra is.

Elsősorban a basszusgitárokhoz való verzió érdekel.

Nem fülessel szeretném hallgatni, továbbkötném hangfalakra (nyilván erősítőn keresztül).

Továbbra is szkeptikus vagyok. Nem tudom elképzelni hogy szép, zajmentes, tiszta hangot ad ez a kis cucc két ceruzaelemmel.

Kinek van tapasztalata? Próbálta valaki? Köszi!

2013. jún. 12. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem elképzelni kell, hanem kipróbálni.

Ennél már jóval meglepőbb cuccok is vannak, nem igazán értem miért vagy rajta ennyire fennakadva.

2013. jún. 13. 05:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Amint lehet kipróbálom a boltban, de egyelőre mások személyes tapasztalata érdekelne.
2013. jún. 13. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:

én a gitárosat próbáltam, hát arra való amire kitalálták, ha magaddal viszed a gitárod az útra és ez meg elfér a zsebedben akkor tök jó, tudsz szöszölni

a videókra ne alapozz ég és föld különbség, ott pl a Satriani verzió, hát oylan studiohangot hoz ki a promo videóban, hogy lesülhetne az arcáról a bőr attól függetlenül, hogy a legnagyobb kedvencem :DD

2013. júl. 8. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp hasznos cucc, én is használtam, szerettem is, amire való arra kiváló, de azért ne túlozzunk, nem felvételhez és nem kihangosításra kell azt használni :D nyilván reklámnál előadják, hogy akár a világot is meghódíthatod vele, én próbáltam kihangosítani, azért ott már nagyon érződik hogy nem az igazi, de fejhallgatós gyakorlásra tényleg nagyon jó
2013. júl. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!