Nagyon szép filmzenék?
Figyelt kérdés
Aki tud az írjon nekem ide szép filmzenéket...(Igazából keresek egy filmzenét, de csak a dallamát tudom sajna xD) Úgyhogy aki tud az írjon nekem minél több filmzenét (lassabbakat)Előre is köszi :)2013. jún. 7. 23:44
1/11 anonim válasza:
Hirtelen az Ördögűző, a Fűrész és a Walking Death zenéje ugrott be.
2/11 anonim válasza:
Amelie csodálatos élete - comptine d'un autre été. nálam most ez a sláger.
3/11 anonim válasza:
Egy nap zenéje, Micsoda nő zenéje
4/11 anonim válasza:
Time of my life, Let the sunshine in, Can you feel the love tonight, She's a maniac, What a feeling, Moby-Flower ..hát ez az összes filmes hirtelen ami eszembe jutott:D
7/11 ChrisM válasza:
Gyakorlatilag bármi, amit Hans Zimmer írt :)
8/11 anonim válasza:
Take My Breath Away (Top Gun)
My Heart Will Go On (Titanic)
Independent Woman (Charlie angyalai)
Ezeknek a címét nem tudom, így csak annak a filmnek a címét írom le, amiben szól:
Vissza a jövőbe (Back To The Future)
Star Wars
Egy maréknyi dollárért (For a Few Dollars More)
A Jó, a Rossz és a Csúf
Harry Potter
Matrix Forradalmak
Indiana Jones
A keresztapa (The Godfather)
Sok lassú számot Ennio Morricone és John Williams írt, tőlük nagyon jó zenék születtek!
9/11 KVAZAR válasza:
Clint Mansell, Hans Zimmer, Thomas Newman alkotásai között is nézelődj
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!