Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Reggae és a mai világ?

Reggae és a mai világ?

Figyelt kérdés
Hallgat egyáltalán valaki még reggae-t a mai fiatalok között? Vagy ez már "gáznak" számít?
2013. jún. 6. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is szoktam reggae-t hallgatni, sőt, mindenféle retro zenét (Jazz, Soul, Blues, Rock, Metál, Punk).

Sosem voltam az a "rágógumizene" hallgató tinédzser.

Szerintem az a gáz, ha valamelyik takonygyerek neonzöld csőnadrágban, térdéig érő lila cipőben, és rózsaszín galléros inggel van pofája azt mondani, hogy aki ilyen zenét hallgat, mint én, az b*zi.

14/F

2013. jún. 6. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves előző.

Ezen jót röhögtem. :D

Retro stílus: Rock, Metál, Punk

Ha azt írtad volna, hogy Psychedelic Rock azt még értem, de így...

Attól mert nem akkora divat ezeket hallgatni, még nem lesz retro.

(ezt ne vedd kötögetésnek, mert nem az)

A válaszra pedig.

Néha szoktam hallgatni, de azt nem mondanám, hogy a főbb zenei körömbe beletartozna. Tehát szeretem, csak nem rendszeresen hallgatom.

Viszont ska-t, ska punk-ot szoktam hallgatni, amit még ritkábban hallgatnak mint, a reggae-t.

2013. jún. 7. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves előző

Első vagyok

Ezen jót röhögtem

"kötögetésnek"

2013. jún. 7. 18:57
 4/6 anonim válasza:
Ha reggae-szerető emberekkel szeretnél találkozni, gyere el a Reggae Campre (júl 24-28. Hatvan) :)
2013. jún. 19. 20:34
 5/6 Szabados "Pascal" válasza:
És majd ott meglátod hogy mennyi fiatal lesz :) én am 15\f. vagyok és nemrég estem bele a reggae~be. A camp~en meg én is ott leszek :)
2013. júl. 14. 05:17
 6/6 anonim válasza:
15 éves lány vagyok és gyerekkorom óta csak reggae-t hallgatok :) egyáltalán nem gáz. :)
2013. okt. 18. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!