Hogyan van strukturálva a Balaton Sound?
közvetlen a partra épül a fesztivál. a beúszásban az akadályozza meg a népet, hogy csak a lépcsőkön lehet kijönni a vízből, és minden lépcsőnél ül egy karszalagellenőr, a securitysek meg a a parton grasszálnak föl-le egész nap, egész éjjel.
a kemping el van kordonnal választva a fesztiváltól, azt is őrzik körben, a bejáratnál szintén karszalagellenőrzés megy, nem nagyon lehet belógni.
szabadstrand van mellette, azt nem tudom, hogy ott tudsz-e sátrazni... én nem merném otthagyni a cuccaim, az tuti.
buliból nem fognak kivágni, mert a fesztivál teljesen el van különítve a kempingtől. ha akarod, el se kell hagyni a területét, nyomhatod bent 0-24. csak nem érdemes, azért ilyen hajnal 6-tól délután 1-ig, 2-ig nem nagyon van progi, max. a parton punnyadsz.
tehát este 2-3 felé nem engednek vizbe, vagy mi? Igy lehet privatizálzni a Balatont? D:
Csak mert szerintem az esti vizi party a legjobb az egészben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!