Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan van strukturálva a...

Hogyan van strukturálva a Balaton Sound?

Figyelt kérdés
Először megyünk tehát teljes tapasztalatlanság. A Balaton part mellett van, nem? Mi választja el, mi gátolja meg az emberket hogy csak ugy beusszanak? Továbbá, én olyan bérletet vettem ami nem kempinges. Ez gonolom annyit jelent hogy a Sound helyén nem lehet sátorozni. De ezt amugy mennyire nézi a security? Soundon kivül van szabad strand ahol lehet legálisan sátorozni? és ha egész este partyzunk nagyban akkor lehet kivágnak mert nincs kemping engedély?
2013. jún. 6. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

közvetlen a partra épül a fesztivál. a beúszásban az akadályozza meg a népet, hogy csak a lépcsőkön lehet kijönni a vízből, és minden lépcsőnél ül egy karszalagellenőr, a securitysek meg a a parton grasszálnak föl-le egész nap, egész éjjel.

a kemping el van kordonnal választva a fesztiváltól, azt is őrzik körben, a bejáratnál szintén karszalagellenőrzés megy, nem nagyon lehet belógni.

szabadstrand van mellette, azt nem tudom, hogy ott tudsz-e sátrazni... én nem merném otthagyni a cuccaim, az tuti.

buliból nem fognak kivágni, mert a fesztivál teljesen el van különítve a kempingtől. ha akarod, el se kell hagyni a területét, nyomhatod bent 0-24. csak nem érdemes, azért ilyen hajnal 6-tól délután 1-ig, 2-ig nem nagyon van progi, max. a parton punnyadsz.

2013. jún. 6. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
értem, s köszönöm! Jövőre nem veszek bérletet, bemegyünk vizbe szabad strandbol azt onnan ugyanugy nyomatjuk a bulit. Viszont így nem esélyes hogy túl sok ember lesz vizben
2013. jún. 6. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:
?
2013. jún. 6. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
dehogynem! a fesztivál területén tele szokott lenni a part, meg persze a víz is, konkrétan ilyen hering-módon. de csak este mit tudom én, 8-9ig tudod a vízből nyomatni, utána már kiküldenek a vízimentők.
2013. jún. 6. 15:03
 5/6 A kérdező kommentje:

tehát este 2-3 felé nem engednek vizbe, vagy mi? Igy lehet privatizálzni a Balatont? D:

Csak mert szerintem az esti vizi party a legjobb az egészben

2013. jún. 6. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
amit küldtem képet, azon látszik, hogy el van kerítve kordonnal egy rész a tóban is. a fesztivál területére eső szakaszon 1000%, hogy nem lehet a vízben lenni sötétedés után, a szabadstrandot passzolom.
2013. jún. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!