Melyik angol szám? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég hallottam a Class Fm-en ezt az angol számot, de se az előadót, se a címet nem tudom sajnos.
Remélem valaki rá tud majd ismerni ennyiből! Egy pasi énekli, szerintem olyan 2000 körüli szám lehet. Popos stílusú, de nem túl pörgős, inkább az a lassabb típusú. És kb. ennyire emlékszem a refrénjéből: " 'cause we are <<taratam>> forever " (Bocsi a "taramtam"-nál nem értettem meg, hogy mit énekel.)
Ha valaki netán fel tudta ismerni vagy van valami tippje, az írja le vagy linkelje légyszi!
2013. jún. 6. 13:16
1/2 Diego93 válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Szia Diego93! Nagyon szépen köszönöm, igen, ez az!! :) Ment a zöld kéz. Csak magamon akadtam ki, hogy azt nem értettem meg, hogy "gonna be".:P De mindegy, köszi még egyszer!
2013. jún. 6. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!