Miről szól a Ska-P - Paramilitar című száma?
Na az a spanyol sorozat meg engem érdekelne, esetleg ha fel tudnánk venni a kontaktot, nagyon örülnék. Mert még sorozatokat csakcsak találtam, de feliratot egyáltalán nem.
Mostanában egy mexikói bandát hallgatok, jó számaik vannak, ez az egyik számuk: http://www.youtube.com/watch?v=ahGAGdblX0M Itt a gyiken linkelte be valaki. Túl sokat sajnos én sem ismerek, de ezt a Floricientat meghallgatom, márcsak a tanulás kedvéért is.
Én nagy Harry Potter rajongó vagyok, magyarul-angolul már olvastam, most pedig megtaláltam pdf-ben a neten spanyolul, azt olvasom, és közben hangoskönyvként hallgatom.
Sok régi Disney rajzfilm is letölthető a netről, szerintem azok is nagyon sokat segítenek. Emellett rengeteg film is fenn van, én imádom a spanyol filmeket is, de van, akinek kicsit túl bizarrak:)
Meg szerintem az is segít, ha előveszed a régi könyvet, amiből tanultál, és gyakorolsz. Én jelenleg a Coloresből tanulok, szuper nyelvkönyvnek tartom.
Ja, és az segít még sokat, ha levelezel spanyolokkal, de ehhez türelem kell, hogy kialakíts valakivel ilyen levelezős kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!