Szerintetek az normális hogyha zene nélkül legfeljebb egy órát bírok ki?
Figyelt kérdés
Ráadásul nem is akármilyen zenéről van szó hanem Rammsteinról. Ahogy kicsöngetnek az óráról előveszem a telefont és minimum 10 percig üvölt a fülembe a zene és csak utána vagyok nyugodt. 12/L2013. jún. 3. 19:35
1/5 anonim válasza:
Nem normális. Legalábbis ha úgy lenne,ahogy mondod,de én biztos vagyok benne,hogy kicsit túlzol :) Gondolom nemrég ismerted meg azt a zenekart és most nem tudsz betelni vele.
2/5 anonim válasza:
Kissé tényleg túlzás, de ha belegondolok, én is ilyen Rammstein-mániás voltam ennyi idősen. Sőt, vagyok is. Azt hiszem, itt az ideje fölnőni. :D
18/L
3/5 A kérdező kommentje:
Nem igaz mert már három éve őket hallgatom, de ez a zenemánia úgy két hónapja van meg, apu unokatesója szerint ez azért van hogy kizárjam az engem körülvevő világot mert nem bírom hallgatni amint az OD-ről vagy a Beastről beszélnek.
2013. jún. 4. 14:49
4/5 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, nekem egy éve volt ilyen, hogy legszivesebben folyton a rockzenéimet hallgattam volna, idegesített, ami körülvesz, meg úgy az összes osztálytársam, akik folyton tuc-tuc számokat nyomtak szünetben. Hidd el, idővel többet is kibírsz majd zene nélkül, de konkrétan még csak most kezdődik az életed, nem csoda, hogy kezdesz nyugtalan lenni a körülötted lévő világtól. Nekem elhiheted: ) 15/L
5/5 anonim válasza:
Én sem bírom ki zene nélkül, bár én mindig mást hallgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!