Mi a különbség a pop-punk és az emo között?
az emóban lánynak kinéző kis fiatal szerencsétlenségek vannak és valami nyálas undormányt nyomatnak. Az EMO igazából az üzletről szól. Sok kis idióta tini erre bukik mint gyöngytyúk a takonyra. Erről ennyit.
A pop-punk meg értelemszerűen a punk és a pop keveréke, tehát lehet dallamosabb, nem csak gitárok lehetnek a hangszerelésbe, hanem elektromos kütyük, szinti, stb, de értelemszerűen a lázadás még fontos része, fontos a szövege, hisz a punk zenének az a fontosabbik eleme.
Mindless Self Indulgence -re pl rá lehet mondani, hogy pop punk, bár ők keverik a műfajt sokfele.
Az első válaszoló gondolom egy idióta. AMiről ő beszélt, az nem emo, hanem indie. Csak ma az indie bandák többsége elég emo kinézetű, ezért néhányan a zenére fittyet sem hányva simán ráfogják, hogy emo
Az emo lényegesen durvább zene, mint a pop-punk, ez a különbség. Meg gyakorlatilag minden más.
Nézd, ilyen az emo:
http://www.youtube.com/watch?v=y1r5rfjcmXI
A pop-punkkal ellentétben itt van elég komoly zenei tudás (általában), meg olyan nem kifejezetten populáris dolgok is előfordulnak, mint a fry scream énektechnika használata.
Tehát nem lehet pop-punk, mert egyrészt nem populáris, másrészt meg nincs köze a punkhoz sem, hiszen jóval bonyolultabb alapokra építkezik.
Nos te gondolod, hogy idióta vagyok, én tudom, hogy te az vagy.
noh hát ez kicsit se néz ki nyálasan emósan, a zenéjük amit belinkeltél is kb olyan, nem sokkal jobb mint egy fos tokio hotel. szal nem tudom mit vered a nyálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!