Hallgatsz-e koncertfelvételeket? Mi a véleményed róluk?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 23:28
1/9 anonim válasza:
Mármint könnyűzenei? Én nem szeretem, itthon stúdiófelvételeket szeretek hallgatni. Koncertet meg a koncerten :) A koncertfelvételek minősége szerintem nem túl jó általában, szóval nekem nem jön be. Ott, a helyszínen egész más élmény, de otthon "rendesen" szeretem hallgatni a zenét.
2/9 A kérdező kommentje:
Bármilyen stílusú lehet, én leggyakrabban Nirvana/Matisyahu koncertfelvételeket hallgatok. :) Abban igazad van koncerten a legjobbak, de nem juthat el mindig a legjobbra az ember. Nekem általában valami pluszt nyújtanak, ezért vagyok rájuk kattanva.
2009. okt. 7. 00:03
3/9 anonim válasza:
Én szeretem őket persze, ha jó minőségűek. Van olyan eredeti CD-m, amit úgy adtak ki, hogy csak koncertfelvételek vannak rajta. Azért jó, mert mindig belevisznek valami újat a számokba és teljesen másképp szólal meg (itt persze az igazi zenéről beszélek...).
4/9 anonim válasza:
Első vagyok, na hát igen, Nirvana koncertre már amúgy sem túl csenszes eljutni, az ilyeneket meghallgatom én is, de akkor csak azért, mert kíváncsi vagyok, milyenek voltak a koncertjeik. Az úgy más. Csak én főleg magyar zenekarokat hallgatok, és már mindnek voltam koncertjén azok közül, amiket szeretek, valószínűleg ezrt nem rajongok a koncertfelvételekért.
5/9 Thurston válasza:
Akkor szeretem őket, ha olyan bandáról van szó, akiknek a számait szerintem lehetetlen élőben eljátszani. Például a Pain of Salvation és az Opeth élő albumai lenyűgözőek. De ha valami átlagos zenét játszó bandáról van, akkor annyira azért nem érdekesek ezek a dolgok. (Mondjuk olyanokat amúgy se hallgatnék.)
6/9 anonim válasza:
Van egy csomó R.E.M. koncert bootlegem (még back to 80-as évek eleji is), és majd' mindegyik kitűnő minőségű, én nagyon szeretem őket. Ugyanaz a dal, és mégse. :))
7/9 anonim válasza:
Van egy pár Stones-om amit inkább koncertfelvételben hallgatok, mert jobban tetszik mint az eredeti. Az ilyen telefonnal felvett dolgoktól hányok, meg se tudom hallgatni.
24\L
8/9 A kérdező kommentje:
Jah, nem is telefonos minőségű koncertfelvételekre gondolok, de akad sok bootleg, ami igazán jó minőségű, és elég értékes rajongóknak.
2009. okt. 7. 18:16
9/9 anonim válasza:
Érdekes,nekem a közepes minőségű koncertfelvételek tetszenek. Mert akkor van benne élet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!