Vilag kérdése:
AZ eurovízióra szinte mindenki angol dallal ment?
Figyelt kérdés
Lemaradtam róla, de ár sokan mesélték és úgy döntöttem, h életemben először és utoljára megnézem. Szinte mindenki angolul énekel... Ki nem?2013. jún. 1. 13:41
1/3 anonim válasza:
Tévedés. Én idén láttam azt, hogy elég sokan a saját nyelvükön indultak előző évekhez képest.
[link] Itt elolvashatod, kik azok.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenki angolul énekelt. Észtország, Horvátország, Montenegró, Moldova, Ciprus, Szerbia, San Marino, Macedónia, Bulgária, Izland, Görögország, Izrael, Magyarország, Albánia, Franciaország, Spanyolország és Olaszország mind a saját nyelvükön énekeltek.
3/3 Kini :)) válasza:
Nem. Nagyon sokan a saját nyelvükön énekeltek idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!