Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek ezekről a...

1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
Most komolyan, ennyire gyerekesek itt az emberek? Miért van mindenki lepontozva? Az is, akinek tetszik és az is,akinek nem? Erre hogyan lehet rossz választ adni?
2009. okt. 7. 12:23
 12/16 A kérdező kommentje:

ez is igaz :D erre nem létezik rossz válasz :D ízlések és pofonok, de azért azzal nem értek egyet, hogy ezek a zenék minőségileg rosszak lennének, sok munka van egy ilyen zenével is, és nem olyan könnyű összedobni...

ez a stílus is egy érzés, ami pl nekem is bejön, én ebbe a stílusba találom meg önmagam

http://www.youtube.com/watch?v=-zX44IwmTvc ;);)

2009. okt. 7. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
A zenét a 21. században is hangszerrel csinálják. (A számítógép az nem hangszer)
2009. dec. 2. 22:58
 14/16 Thurston ***** válasza:

Ez hülyeség. Ha te hallgatsz egy zenét, akkor a hangszeres játékra figyelsz oda, vagy arra, hogy hol milyen dallamok és ritmusok szólnak, és azokkal mit próbált meg üzenni az, aki megírta? Szerintem ez az utóbbi jóval fontosabb. Ne gondold azt, hogy egy számítógéppel elkészített zenéhez nem kell zenei tudás. Majd ha összeraktál egy Aphex Twin, vagy Squarepusher szintű mesterművet, akkor mondhatod, hogy az nem zene.

Főleg azt kedvelem, hogy akik így lehúzzák az elektronikus zenét, azok kábé a mai popslágerekhez hasonló színvonalú élőhangszeres zenét hallgatnak. Ami attól még nem lesz jobb, hogy hangszerekkel csinálják.

Persze ez a zene ettől még egy rakás szar. Hogy a kérdésre is válaszoljak.

2009. dec. 3. 00:15
 15/16 A kérdező kommentje:

nem tud érdekelni hogy szted SZAR, én ebbe találom meg önmagam, az RnB, Hip-Hop zene olyan nekem mint a levegő :D

de persze a kedvenceim között van a Kool & the Gang, Queen, Jackson, az Earth, Wind & Fire, Lenny Kravitz, és Jimmy Hendrix-en is tetszik sok zenéje

2009. dec. 3. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerény kapacitású agyam nem tudja felfogni;

a kérdés így hangzik: Mi a véleményetek ezekről a zenékről?

A kérdezőtől érkezett válasz: nem tud érdekelni hogy szted SZAR, én ebbe találom meg önmagam, az RnB, Hip-Hop zene olyan nekem mint a levegő :D

Most akkor mi döntsük el, hogy milyen, vagy te? Miért tetted fel a kérdést, hogyha nem érdekel másnak a válasza? Miért lesz neked jobb, ha egy általad nem ismert egyed azt mondja, hogy jó? Ha olyan válaszokat akarsz, amik erre a "SZAR"-ra azt mondják, hogy jó, akkor miért nem a youtube.com-on ezeknek a számok alatt lévő, kommentek írására/olvasására kialakított mezőben kutakodsz?

2009. dec. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!