Hol tudnék Magyarországon egy hang drum-ot (másnéven: spacedrum) venni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már nem gyártják, természetesen használtat szeretnék venni, de nem találok.
Válaszokat köszönöm!
2013. máj. 31. 21:47
11/13 anonim válasza:
Én láttam pl. a Káptalantóti-beli piacon, és ott egy magyar kézműves gyártó árulta. Volt egy magyobb, és volt egy kisebb, 200 és 150 ezer forintért. Mindkettő nagyon jó minőségű volt, kipróbáltam.
12/13 anonim válasza:
Itt van egy gyártó gyűjtemény. Nem hiszem hogy itthon van még, ami nagyon gáz mert 1-2 évente hangolni kell :) EU-ban 1000-1500 euró között nagyon jó minőséget lehet már kapni. [link]
13/13 anonim válasza:
szörnyű, hogy vannak akik nincsenek tisztában azzal mi is a hang dob... pl kedves gyártó aki belinkelte az oldalát..! azok köszönő viszonyban sincsenek a hanggal... azokat tank dob néven láttam futni korábban úgy 60 ezer magasságában.
a hang, független attól, hogy svájci vagy sem. alsó hangon 1500 euro körül mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!