Az RTL- klubbon szokott menni egy reklám vagyis én úgy tudom hogy azon szokták játszani de lehet hogy a Tv2-őn. Annak a zenéje kellene nekem?
Figyelt kérdés
A reklámban egymásnak adják tovább a sört vagy a kólát nem tudom már pontosan a végén a tengerparton kötnek ki...
A reklám alatt szóló zene megvan valakinek vagy honnan tudom letölteni,vagy mi a címe hogy letöltsem magamnak nagyon fontos lenne előre is köszönöm
2009. okt. 6. 17:43
1/3 anonim válasza:
dreher relkám; keress rá a youtube-on
amúgy reklámokat nem csatornák szerint vetítenek
2/3 anonim válasza:
www.youtube.com/watch?v=4BBnO6ZVij0 ez az
3/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=zO9I61gYlms ez az és írd be a google-ba h youtube downloader egyszerű progi és azzal tod letölteni de ha adsz egy msn címet akkor lehet hogy át tudom küldeni mp3-ba ( az msn címedet küldheted privibe is:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!