Az Irigy Hónaljmirigy mikor húzza már le a rolót, én nem hiszem el, hogy ezekre a ronda, béna, vénemberekre még bárkinek igény van a nyugdíjasokon kívül?
Örömmel néztem a Frizbit erre Irigy Hónaljmirigy...
Innentől nem érdekel... Erőltetett ez az egész, látszik, hogy Hajdú Peti se akarta, hogy jöjjenek a műsorba, untatták szegényt is elég lapos, alpári poénokkal.
Megköszönnénk már ha lehúznák a rolót!
Ha ide írsz, akkor neted van.... egyből elérhető egy rakás online műsor, én pl. külföldről nézem a Comedy centralt, spektrumot, nat geo-t, stb....
Amúgy meg már én sem bírom nézni az IHM-et. Amikor elindult még volt egy két jó poén, mostanra már erőltetett.
Másnak meg az a véleménye, hogy Hajdú Péter egy ronda tehetségtelen bohóc, és érthetetlen, hogy erre van igény....
Na neked az IHM nem tetszik, másnak HP, nekem meg egyik se. :-)
Viszont van csatornaváltó gomb, sőőőőt! kikapcsológomb és a net tele van jobbnál jobb filmekkel, online tévével.
Ihm sokkal jobb, mint Hajdú Peti. De ha te nem szereted az IHM-et, akkor tiszteletben tartom a véleményedet.
IHM a király!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!