Valaki felismeri ezt a zenét?
Figyelt kérdés
Egy zenét lassan 1 éve keresek de egyszerűen semmi alapján nemtudtam elindulni hogy mire keressek rá mivel se a zene címét,előadóját nem tudom :D De ma meghallottam egy mixben a zenének egy részét,amiről könnyen fellehet ismerni amit én keresek..Az a baj a TrackID sem ismerte fel,így tőletek kérek segítséget hátha valaki felismeri :D
Nagyon fontos lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=7NwkwegkDko
Az a bizonyos rész 1.20nál kezdődik.
2013. máj. 29. 21:35
1/11 anonim válasza:
Ha van okostelefonod , android rendszerrel akkor letolthetsz egy alkalmazast aminek a neve Shazam es mikor ujra meghalod azt a szamot gyorsan beinditod az alkalmazast es megtalalja neked.
2/11 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt tudja a TrackID is,lefuttattam legalább 5x de mindegyik alkalommal más találatot dobott ki :D De megpróbálom azért..
2013. máj. 29. 21:39
3/11 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam vele,ugyan ezt dobta ki amit linkeltem :/
2013. máj. 29. 21:47
4/11 Bruce_Wayne válasza:
SoundCloud-on fentvan a mix,próbálj meg ott kommentelni hátha valaki tudja a választ.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet pedig regisztrálva vagyok,amúgy megnéztem ott is mielőtt írtam ide :|
2013. máj. 29. 22:04
6/11 Neuhauser László válasza:
Üdv
Perc:másodpercet írj, mert ebben a videóban több zenét mixeltek össze
Írd le légyszi, hogy hány perc:hány másodpercnél kezdődik az, ami Neked kell
7/11 A kérdező kommentje:
1.20nál kezdődik az a rész,és 1.50ig tart de utána még többször is hallható..
2013. jún. 16. 12:53
8/11 Neuhauser László válasza:
SoundHound - dal néztem, az gyanerre a mixre irányít (ezt ismeri fel)
9/11 A kérdező kommentje:
kár..azért köszi :(
2013. jún. 18. 17:00
10/11 A kérdező kommentje:
vééégre megtaláltam akit érdekel itt a címe Deep Dish - Flashdance
2013. jún. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!