Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miből érdemes acoustic-os...

Miből érdemes acoustic-os gitárhoz házilag pengetőt csinálni? Ami kevésbé roncsolja a húrokat.

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#4/10 válasz A bankkártya nem vastag akusztikus gitárhoz?
2019. jan. 31. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
#9/11 - re válasz: A kedvedért megnéztem ezt az Alixpresset. Hát!! Nehéz elboldogulni vele, aztán csak dollárban lehet fizetni, vagy euróban...50 darabot ad egy ezresért plusz kiszállítási díj.. akkor már kettő. Ráadásul sok olyan van benne ami nekem nem jó. Inkább beutazom Debrecenbe.. De azért köszi!
2019. jan. 31. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vastag a bankkártya, pont jó. De gyári pengetőből is van vastagabb, vékonyabb, keményebb, lágyabb, de egy közepes vastagságú és lágyságú pengetőhöz a bankkártya hasonlít a legjobban. Nekem fém húros akusztikus gitárom van (western), többféle pengetőt kipróbáltam, és sokat számít a csengésénél a pengető keménysége.
2019. jan. 31. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!