Szeretnék megtanulni gitározni! Balkezes vagyok és találtam is egy jó online tanfolyamot. Hol érdemes gitárt venni? A balkezes drágább? vegyek egyből elektromosat vagy inkább akusztikusat? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Mi a különbség az elektromos és az azon belüli basszusgitár között ? Mire használják egyiket és mire a másikat ? Békés megyében van olyan jó gitárbolt ahol lehet kapni balkezeset ? ujjak hosszával nincs gond elég hosszúak.2013. máj. 29. 16:42
11/17 anonim válasza:
Olcsó és használható gitárból az SX az egyetlen ami eszembe jut, de abból sem a szettek.
12/17 anonim válasza:
Mi a bajod a Pénzes-féle gitáriskolával?
13/17 anonim válasza:
"Mi a bajod a Pénzes-féle gitáriskolával?"
Az elméleti része többi kevésbé helytálló, (legalábbis amennyire bele merültem), de a kedves tanár úr annyira nem tud gitározni, hogy az valami elképesztő.
14/17 A kérdező kommentje:
ha egy sima nejlonos akusztikuson kezdem az jó ?
2013. máj. 29. 20:15
15/17 anonim válasza:
Persze, hogy jó.
Akkordozni, skálázni lehet azon is.
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg iszonyú jó akusztikus, klasszikus, spanyol dal létezik a világon...
16/17 A kérdező kommentje:
2013. máj. 29. 20:38
17/17 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom, viszont a másodiknál arra vigyázz hogy az 3/4-es, tehát kisebb mint egy akusztikus gitár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!