Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mire jó a tremolo pengetés?

Mire jó a tremolo pengetés?

Figyelt kérdés

Mi a funkciója? Miben másabb, mintha ugyanazt a hangot többször írnám be a kottába, nagyobb sebességgel? Miben más a hangzása?

És van-e valami különleges technika, ahogy pengetni kell?

2009. okt. 5. 16:32
 1/6 Thurston ***** válasza:
Abban másbb, hogy így lényegesen egyszerűbb lejegyezni. :P
2009. okt. 5. 21:22
 2/6 Thurston ***** válasza:
Most ezt minek emelted ki, amikor tökéletes választ kaptál?
2009. okt. 7. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy gitáros barátom szerint van különbség, de azt pontosan ő se tudta, hogy mi.
2009. okt. 7. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem kötött hogy hányat játszol

ha pl van egy egész hangod, akkor ahelyett pengethetsz 16ot vagy akár 32őt is, csak úgy kell kijönnie hogy jó legyen, hogy pl ne 23-at pengess

szerintem..:D

2009. okt. 8. 17:40
 5/6 Thurston ***** válasza:
A gitáros barátod tévedett. Nincs különbség. Majd ha azt is meg tudja mondani, hogy szerinte mi az, akkor elfogadom, hogy tévedtem, de már jópár éve tanítok zenét, és meggyőződésem, hogy semmi különbség.
2009. okt. 8. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A tremolo pengetés egy klasszikus, spanyolgitár technika, amit nem pengetővel csinálnak, ezért jelölik külön is. És ettől más a hangja is.
2009. okt. 15. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!