Mr Busta, Funktasztikus, Essemm, P. G és Flex milyen műfajban rappelnek?
egy marék lepkének több esze van mint a válaszolóknak.műmájer?kamugengszter?
tudod ki egyáltalán az a Boros Tamás? Emberek.
szeretnétek ti olyan kamugengszterek lenni mint Essemm,attól még hogy belecsapott a rap szakmába,és olyan flowt hozott amit még soha senki,attól még nem lesz műmájer.Bustáról nem mondok véleményt,azon veszekedhettek.Kicsit zavar hogy Tomi nagyon sokat lóg mostanában Bustával, DE felnőtt ember,nem mondhatjuk meg mi neki hogy mit csináljon.Amég jó zenéket dobnak 'piacra' addig mindenki üljön a nagy pofájára rá.Bocsánat ha valakinek nem tetszett,de felhúznak az ilyen tudatlan,okoskodó hipó MC-k.
és hogy meglepődjetek:
15/L
Egyéb iránt pont az ESSEMM rajongókról tapasztalom hogy "marék lepkének több esze van".
Még mikor annyira nem volt felkapva voltam koncertjén mert kíváncsi voltam rá. A Rajkór szövegeit össze vissza keverték a fellépésén az emberek, még a fellépés előtt egyik srác oda jött így haveromhoz hogy "Te vagy ESSEMM?" szóval vicc. Garage Storebe keresik a garázs pulcsit nyomják hogy "Garage Baszod!" de fingjuk nincs ki az a Fura, vagy RA. Legutóbb ilyen "tini diszkóba" lépett fel ahova iylen 14-15 éves csitrik meg páwák (na ha már itt tartunk) járnak. Az egész placcnak köze nincs a hiphophoz.
Divat zene lett az egész, a Hip-Hop kultúrához semmi köze, csak a pénzről szól meg hogy én vagyok itt az ESSEMM meg sztárolja magát, akinek meg más a véleménye az meg bekaphatja. Még a saját rajongóit is lenézi, csak azok olyan birkák hogy nem veszik le. Szánalmas az az egész ember.
Te meg kislány inkább menny és barbizz még egy kicsit mielőtt okoskodsz.
'kedves' utolsó!
attól még hogy a többi tinip!csa divatból rajong érte én még tudom hogy mi az MB meg a BM :) Tudom ki az RA azt is tudom hogy Dheska régen garázs tag volt,de kilépett még korán.Tudom hogy a garázsban Tomin kívül léteznek még mások is.(Szimat,Süti és még nagyon sokan)
régebb óta hallgatok Essemmet mint te,ebben 100%os vagyok
és mi az hogy lenézi a rajongóit? írtam neki facebookon 2xis,és mindkettőre válaszolt.
Ja és lehet hogy te 15 évesen barbizol/kisautózol,de jobbak ilyenkor már középiskolába járnak/gimnáziumba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!