Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy Kanye West lenyúlta az Omega - Gyöngyhajú lány című dalát?

Figyelt kérdés

Az a gáz ebben, hogy pont a jenkik dobálóznak azzal, hogy a "hungariak" nem tudnak nyugodni, meg figyelemfelkeltésre vágynak. Miközben pont ott az a szokás, perelnek minden szarért. Pl. egy nagyobb kiadó egy noname senki dalát licenszelte, aminek utólag megkérdőjelezték a forrását. És emiatt millió dollárokra büntették volna, ha nem sikerül igazolniuk, hogy a licensz papírok igenis érvényesek és eredeti a zeneszerző.

Rohadt álszent az egész, itt meg egy hungarikummá vált slágerről van szó. Tényleg ilyen idióta gondolkozásuk van az amerikaiaknak?

2013. máj. 25. 20:01
1 2
 11/15 anonim válasza:

Egy pillanatig nem volt perről szó, ugyanis evidens volt, hogy itt jogdíj jár majd, hiszen ugyanannál a kiadónál vannak a srácok. Csak azért szóltam hozzá a dologhoz, mert most konkrétan Amerikából kapnak pénzt majd (nem is keveset) úgyhogy teljesen felesleges tornádót képzelni a bilibe, és beállítani a dolgot úgy, mintha valami elképzelhetetlen lopás történt volna.

Részemről, ha zenész lennék, és egy három évtizeddel ezelőtti számom után valamilyen úton-módon sok millió forintot kapnék, egy pillanatig nem esnék kétségbe. Örülnék neki.

2013. jún. 29. 08:07
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

Csakis ehhez hasonló híreket lehetett olvasni még az első promó videó után, még külföldi oldalakon is.

"Az amerikai rapper "menet közben" kért engedélyt Presser Gábortól." Elrendeződnek a jogi lépések, ezt mondták ők is a mokkában, tehát nem tudom mi volt itt evidens a (még mindig 45 éves) szám felhasználásával kapcsolatban.

2013. jún. 30. 07:01
 13/15 anonim válasza:
100%
Rád bízom ennek a kérdésnek a megfejtését. Annyit segítek, hogy gondolkozz el azon, hogy Kanye West vajon hogyan is akadhatott rá erre a remekműre, amikor - gyanítom - azt sem tudja, hogy létezik egy Magyarország nevű hely Európában.
2013. jún. 30. 08:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése érdekében mégegyszer megjegyzem, hogy ez nem a szubjektív véleményem, hanem a fejlemények voltak. De úgy látom ismeretlen ez a kifejezés. "Bízunk benne, hogy a jogi lépések elrendeződnek" Ezt nem én szinkronizáltam az előadók szájmozgása alá.
2013. júl. 1. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
űristen a retardáltak fikázzák kanye-t mikor nem tudják miről van szó..
2014. aug. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!