Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik Kárpátia szám lenne...

Melyik Kárpátia szám lenne legalkalmasabb csengőhangnak mobiltelefonra?

Figyelt kérdés
Ezt az új Hintaló című számot gondoltam, de annyi van, hogy nem tudok választani.
2013. máj. 24. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem. Egyrészt mert tapasztalatból mondom,hogy ha olyan számot raksz be csengőhangnak,amit szeretsz,utána nem fogod tudni hallgatni,mert megunod :)

Másrészt -és meg ne haragudj- gyanítom neked ez figyelemfelkeltésre kell,hogy mások hallják,hogy "igen,én Kárpátiát hallgatok". Persze lehet,hogy nem,csak nekem ez jött le a kérdésből. Csak ezért viszont fölösleges lenne berakni.

(Ha persze csak ki nem állhatod azokat,amik alapból a telefonon vannak,azt is megértem :))

2013. máj. 24. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Mások amúgy is tudják, hogy azt hallgatok, ezzel nincs baj, meg nem is figyelemfelkeltés céljából lenne, csak mert szeretem és van mondanivalója, ami egyezik az én nézeteimmel. Inkább ez, mint egy nyálas új zene, a telenor gyári csengőhangja meg már vagy 5 éve a csengőhangom és meguntam.
2013. máj. 24. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ezesetben elnézést :) És megértem,engem is az őrületbe tudnak kergetni a gyári csengőhangok. A nyálas divatzenék meg főleg.

Viszont sajnos nem ismerem annyira a Kárpátiát,hogy tudjak is javaslatot tenni :)

2013. máj. 24. 20:56
 4/5 anonim válasza:
86%
Nekem a Légiós dal a csengőhangom. Lágy zongoraszólóval kezdődik és jó is :)
2013. máj. 27. 13:45
 5/5 anonim válasza:
nekem a divízió 88-tól a halál a zsidókra című szám van berakva és jó.
2013. aug. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!