Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elemeznetek Akkezdet szamokat,...

Elemeznetek Akkezdet szamokat, sorokat?

Figyelt kérdés

Mindegy melyik zenejukbol, barmelyik nagy segitseg lenne.

"Egy házam van, annak az égbolt a teteje

Padló a végtelen föld, falak nincsenek.

Apám a nap, a hold anyám, csillagok a gyermekek

Határtalan horgolják illatok a kertemet."

"Mert ebben az életben nem véletlen semmi

neked nem kell így járnod, ha nem tudsz így menni

később az lesz legfelül, ami előbb volt a lenti

miért, most az underground a trendi?"

Ez a ket reszt orulnek ha kifejtenetek nekem plusz zenek, amiknek orulnek: Hidegen, Benedekelek, Hogy usson, Szulinap (kapuzarasi panik), Miert most?, Kottazur. Meg persze Said slamjei.

Es ha esetleg ismeritek Ujonc verseit, akkor azok ertelmezeset is szivesen latom.

2013. máj. 24. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

ez csak SZERINTEM, jelenlegi tudásommal, érzelmi állapotomban, stb, szóval vélemény

1. szerintem az egyenlőséget próbálja, hogy sok egy ház, de mindenkinek egy háza van (a Föld, ahol élünk), ugyanazt látja mindenki (ha pl felnéz), mert egy helyen vagyunk, stb

2. a trend változik (nem kell így járnod ha nem tudsz így menni - maradj magad, egyszer majd az lesz a divatos amit te csinálsz, amilyen vagy)

2013. máj. 29. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
de ezek tényleg csak lehetőségek, igazából nagyon mély mind Saiid mind Újonc P költészete, én meg átlag emberként csak a felső rétegét tudom kapargatni, lehet van mélyebb tartalma is
2013. máj. 29. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom ez is segitseg volt :)
2013. júl. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!