A dj-k miért használnak fejhallgatót?
Elsősorban arra hogy a két zenét szinkronba hozzák. Amikor már a két zene BPM-e megegyezik utána már fejhallgatóval össze lehet szinkronizálni, nem nehéz, (másodsorban meg hogy a zenében megtudják keresni az adott részeket bele tudjanak hallgatni még mielőtt azt a közönség elé "tárnák".) A napjainkban a zene tempóját ki írja az adott keverő, esetleg program. Régebben még más volt a helyzet akkor nem volt digitális BPM kijelző ott keményen meg kellett dolgozniuk a lemezlovasoknak hogy szinkron legyen, ma már ez pl programokban 1 gombnyomás.
Remélem érthetően írtam, ezeket ne vedd tényként ez csak az én személyes válaszom amúgy hobbiból szoktam zenélgetni, de véletlenül sem nevezem magam Dj-nek.
igen ezért használják...egyáltalán nem olyan bonyolult, ha van az embernek hallása hozzá:) persze nem árt, ha ismered a zenék felépítését...:)
24L
nem csak a sebességről beszélünk.
a mai zenék 4/4-edes ütemekre bontható. Ezt is el kell találni :)
igen..ez jelenti a zene felépítését részben...az első dobnak az első dobnál a helye:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!