Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az első rap...

Mi a véleményetek az első rap szövegemről?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy is kezdjem el

Ezt az én kis rap-emet

Nem tudom mit tegyek

Ahhoz ,hogy soraim rímelhessenek

Tudom ez nem üt nagyot

De amim csak tudom

Azt én mind bele adom

Ez itt a refrén

A dal eleje így is tré

Ne rontsuk tovább a helyzetet

Azzal ,hogy itt még

Pár dolgot megváltoztatnék

98-ban tapasztaltam életet

De ennél a világnál rémesebb helyet

Elmém soha el nem képzelhetett

Mindig és féltem dolgoktól

Ösztönöm mindig azt súgta

Most már vissza kell vonulnom

És ezzel soraim már le is zárhatom

Ez itt a refrén

A dal eleje így is elég tré

Azzal ,hogy itt még

Ez itt a refrén

A dal eleje így is tré

Azzal ,hogy itt még

Na jó éjt

2013. máj. 21. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég egyszerű , a Rapnek meg pont az a lényege hogy legyen üzenete , mondani valója , de ennek nincs sok . Próbálkozz szerintem csiszolni is rajta mert ez kb 30másodpercnyi , 3refrénel . Írj hozzá még pár versszakot.
2013. máj. 21. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, úgy el tudnám képzelni, hogy egy lemezen kb. az album közepe felé beilleszted ezt a tracket, és úgy egy kicsit más ízt ad majd az egész albumnak egy kissé humoros ízzel, amit akarva-akaratlanul és megtalál benne az ember, gondolom direkt is van benne, egyébként jó lesz, látni rajta, hogy még kezdő vagy, de azt remélem tudod, hogy a jövőben ennél azért színvonalasabb szövegeket kellesz írnod, ha azt akarod, hogy egy szám után meghallgatva ne nevessék el magukat az emberek, de ez csak építő kritika, ne vegye el a kedved, sőt,folytasd csak tovább, jó lesz ez:) (Egyébként én is rap szövegeket írok:))
2013. máj. 21. 22:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Nyugalom nem kapomföl a vizet.

Tudom ,hogy kezdő vagyok ,és azt is ,hogy ezen még csiszolni kell ,amúgy se terveztem ezt így hagyni .

Természetesen az építő kritikák jöhetnek!

Köszönöm!

2013. máj. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!