Miből áll az x faktor casting-ja?
A stábtagok alatt a producereket, az RTL-eseket értem... :) Tudom, hogy még nem a mentorok előtt lesz az egész! :)
De ha én most megyek először szombaton a castingra, akkor rögtön megtudom, hogy tovább engednek-e, vagy itt is várhatom a hívásukat?
Várhatod a hívásukat ..
Egyébként mondták, hogy neked kell vinned zenei alapot?
Mert én jelentkeztem, fel is hívtak. Mondjuk nekem csak 3 dalt mondott, de ara nem emlékszem hogy a zenei alapot mondta volna?
Köszi! :)
Igen, sok ilyen videot néztem, meg fórumozgatok is! Sikerült kiderítenem, hogy az első fordulókon mindenkit felvesznek kamerával (valószínüleg már ott eldöntik, hogy ki is való a tv-be). És a második, harmadik fordulón pedig akapella. De nekem ez lesz az első, szóval elméletileg nekem még lesz zenei alap! :) De még semmi izgulást nem érzek, ez normális?
Hát, mindenféle dalt viszek, de többsége magyar (nem érdekel, ha nem tetszik nekik) de azért vegyesen viszek gyorsakat és lassúkat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!