Szoktál techno, trance, disco zenét halgatni?
Figyelt kérdés
kik a kedvenceid?2009. okt. 3. 14:26
1/10 anonim válasza:
Igen ilyeneket hallgatok, meg house, stb.
De a kedvencem David Guetta :P
2/10 anonim válasza:
David Guetta és Armin van Buuren
3/10 anonim válasza:
nem szoktam ilyen zenéket hallgatni, max 1 hónapba 1szer-2szer...
4/10 anonim válasza:
Igen, és techno bulikba is szoktam járni.
5/10 anonim válasza:
Ha arra vetemedek hogy ilyet hallgatok, akkor max '80-as, '90-es évek beli disco. Azt még legalább lehetett zenének hívni.
6/10 Thurston válasza:
David Guetta nagy ász. A Coldplay Clocks c. számának teljes akkordmenetének lenyúlásával sikerült bebizonyítania, hogy soha nem volt egy épkézláb zenei ötlete sem. X(
9/10 anonim válasza:
Én inkább a hard vonalat képviselem (hardtechno, hardcore, hardstyle), ezen belül is Brennan Heart, Bioweapon, Noisecontrollers, Headhunterz, Wildstylez, satöbbi..
10/10 anonim válasza:
Sziasztok akik kedvelik efféle zenéket a facebookon keresse meg a következő csoportot és csatlakozzon, szívesen várom a jelentkezőket
Hands Up!/Happy Hardcore/Hardstyle és Jumpstyle Bulik itt Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!