Miért vannak olyan emberek akik fizetnek egyes zenékért 1-2 dollárt Itunes-on ahelyett hogy a netről letöltenék ingyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 11:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem Mo.n ebből elég kevés ember van, mert nem engedhetjük meg magunknak azt az 1-2 dollárt sem szégyen szemre.
De pl. Amerikaiaknak ez iTunesról gyorsabb, meg fizetésükhöz simán megtehetik. Egy csomó meg akkora Apple fan, hogy szerintem eszébe nem jutna, hogy ilyet lehet csinálni. Egyszer írt egy amerikai, hogy elküldenék-e neki valami videót amit feltettem a tube-ra. Mondom nem de letöltheti róla, erre ilyet lehet csinálni!? Gondoltam na BAKK.
De Kínába garantálom egyetlen számot sem töltenek le, mert egy év letöltendő jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!