Nicholasz kérdése:
Egy beat s by dr dre szeretnék venni és nagyon olcsón tudom megkapni?
Figyelt kérdés
haveromnak a keresztapja canadba szálit a beats nek és küldot neki haza egy taskaval es 3OOO ft ér ad nekem egyet.Szerintetek jo ötlet megvenni és ha igazábol lopta?Nem ugz ismerem mert jo gyerek.2013. máj. 18. 21:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem kamu. Ha már teljesen eredeti, akkor miért adná pont 3k-ért? Neten 20-30-50k-ért is lazán elkelne, még ha azt mondaná, hogy haver vagy, ezért csak 10k, akkor is hülye lenne.
Szinte biztos, hogy hamis.
2/7 A kérdező kommentje:
azt mondja hohgy nem tudja anyiert eladni mert mar probalta es nem ment
2013. máj. 19. 09:54
3/7 A kérdező kommentje:
azt ija rajta hogy made in canada tegnap kiprobaltam. az is igaz hogy ugyanugy hamisithatnak candaba mint kinaba
2013. máj. 19. 10:00
4/7 anonim válasza:
Pedig ha eredeti Beats, akkor el tudná adni annyiért.
5/7 anonim válasza:
Az hogy lopott az egy dolog, kit érdekel? Senki nem tudja csak ha megmondod.Az meg hogy igazi-e az már más kérdés és az nem attól függ hogy mennyiért adja mert ha nekem lenne egy táskával akkor nem hogy 3-ért de ingyen is adnék egyet a legjobb haveromnak mivel van még egy táskával. Próbáld ki, abból szerintem megtudod hogy igazi-e.
6/7 A kérdező kommentje:
nekem 3000ft adja a tobieknek 25000ft er
2013. máj. 20. 14:30
7/7 A kérdező kommentje:
megvettem nem hamisitvany nagyon jo
2013. máj. 21. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!