Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki látta a tegnapelőtti...

Aki látta a tegnapelőtti (csütörtöki) éjjel nappal budapestet: mi ez a zene? (többi lent)

Figyelt kérdés
hát nem sokáig hallottam de akkor szólt amikor a vivienék táncoltak a kristóffal. ne tom a szövegét valami olyasmi vlt h "get sexy" de tényleg nem tom. akki tudja mire gondolok lécci válaszoljon. köszi :)

2013. máj. 18. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
mikk-makk. mikk-makk. Kb. ennyi a válasz a kérdésedre. Írd ki azt a r*hadt hogy szót, ember! Tom-tom. Mi az a tom? Szánalmas, komolyan mondom.
2013. máj. 18. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:
jah mintha én lennék az egyetlen ember aki "tudom" helyett "tom"-ot ír. ha nem tetszik a kérdés ne válaszolj. inkább te vagy a szánalmas. csak fikázni jársz erre a k*rva oldalra? beszarás...
2013. máj. 19. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem te vagy az egyetlen. Vannak más gyökerek is. És sajnos ők dominálnak.
2013. máj. 19. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:
b*sszameg ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne pofázz légyszives. kössz!
2013. máj. 20. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudok. Pontosabban tudnék, csak gyökereknek nem fogok.
2013. máj. 21. 05:40
 6/9 A kérdező kommentje:

gyökér. hát gratulálok! azért vagyok gyökér mert tudom helyett "tom"-ot írtam. ha 1 kicsit magadba néznél, akkor rájöhetnél hogy az a gyökér aki másokba ok nélkül beleköt.

gondolom ha kimész az utcára kisebb a pofád, gyakorin pofázni egyszerű.

2013. máj. 22. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Testépítés 5 éve, wing-tsun 3,5 éve, szóval, ha kell, akkor nem kicsi a pofám, sőt a teljesítményem sem. De olyan "szavakat", mint a "vlt", "h", "tom", "lécci" csak az igazán nyomorult férgek használnak.
2013. máj. 22. 19:31
 8/9 A kérdező kommentje:
most egészen komolyan azt se TOM ki a szar vagy, te se tudod h én ki, nem is ismerjük egymást akkor mit szólogatsz be? mi a f.szomért kötsz belém???
2013. máj. 23. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szar az te vagy, ez meglátszik az írásodon is. Ez alapján tökéletesen fel tudom mérni az intellektuális szintedet is, ami igen alacsony. Nem kell ehhez az, hogy személyesen ismerjelek.
2013. máj. 24. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!