Szerintetek hányadik lesz ma este ByeAlex?
Végre vki akinek tetszik a dal.:) Én bírom, bár azért ennyire nem vagyok optimista (mert alapból nem vagyok az), de szurkolok, hogy megdöntsük a csúcsunk, amely asszem 6. hely volt.
Többiek szerint? (Az alázók biztos csodálkoztak, hogy a döntőbe bejutott egyáltalán.)
Még az is mérföldekkel jobb lenne, mint a tavalyi, meg az előtti helyezésünk.:)
A többi dal is nagyrészt nemzeti nyelvű, szóval ebből a szempontból... én se értem az észtet stb. :D
"A dal maga nagyon jo,Magyarul... külföldiek szemevel(fulevel)nezve nem ertheto a dal"
Ha pl. youtube-on megnézed a eurovision által feltöltött videókat, amik az indulók zenéit mutatják be, akkor a Kedvesemre kb minden külföldi kommentelő azt írja,h az égvilágon semmit se ért belőle, csak annyit h kedvesem=my dear, de szerintük ez a legjobb dal nem csak ezévben, hanem az utóbbi években is. Én mondjuk leszarom ezt a szar eurovisiont, mert semmi értelme az egésznek, most is csak azért követem nyomon, mert végre nem egy szar tömegzenével jutottunk ki és kíváncsi vagyok rá mi lesz ennek az eredménye.
Nagyon remélem, hogy benne lesz az első tízben, az már hatalmas elismerés lenne. Az első helyet úgyis Dánia kapja, ez borítékolva van, ha mégsem így lenne, meglepődnék.
Ha pedig Alex megnyerné, az lenne a világ nyolcadik csodája, annak ellenére, hogy nagyon szurkolok neki, imádom a srácot. :) De kívánom neki, hogy nyerje meg, essen le mindenki álla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!