Olyan oldalakat keresnék, ahol normálisan és érthetően fenntvannak a GITÁR TABOK. Valaki tud segíteni?
nemrossz a gitártab.hu,csak akkora baromságokat írnak pár számhoz,hogy megkérdeztem egy profit és ő is röhögött!
lehet hogy neked bejön,nézegessed sokat!
viszont a 911.tabs nagyon jó,köszönöm!
igen, mert megkérdeztem hogy mi nem jó vele. ha leírtad volna hogy az, hogy sok elírás van, akkor leírtam volna azt, amit most fogok :
szóval nem az oldal hibája, hogy sok hiba van, feltöltők töltik fel. a 911tabs valóban összegyűjtű a nagy tabos oldalak feltöltött dolgait, és ott megtalálsz bármit, de nem kizárt, hogy ott fogsz olyan magyar tabbal találkozni, amiben ugyanazok a hibák bele vannak írva, mint amit a gitárpróban látsz. másrészt, az csak más oldalak adatbázisait használja, nem tudhatod hogy ki töltöte fel, annyi előnye van, hogy pontozzák a tabokat, és ha látod hogy alapból le van pontozva, akkor nem nyitod meg, de nem egy olyan dallal találkoztam már, amihez egyszerűen nem volt egy jó kotta.. a legjobb nemzetközi még mindig a 911tabs, a legjobb magyar meg a gitartab, de ha nem tanulod meg a füled használni, és a tabokra hagyatkozol, akkor bizony lesznek csalódások.
és nem voltam bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!