Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ESP Eclipse Custom vagy...

ESP Eclipse Custom vagy Kramer Assault 220 a jobb?

Figyelt kérdés
(mindkettő floyd rose tremolós)
2013. máj. 17. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
ESP Eclipse-ből van tremolós változat? Én még nem találkoztam olyannal. De egy sima Eclipse-t próbáltam, és az brutál jó volt szerintem. Kramer cuccok közül Assaultot még nem próbáltam, de eddig mindenhol azt olvastam/hallottam, hogy mióta a Gibson átvette a céget, a gyártást meg kiköltöztették valahova az USA-ból, azt hiszem, valamelyik ázsiai országba, azóta rohamosan csökkent a Kramer cuccok minősége. Szóval ha a kiszemelt Assault nem egy régi amcsi vagy japán gyártmányú gitár, akkor én tuti az Eclipse-t venném.
2013. máj. 18. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
esp
2013. máj. 18. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem is egy árkategória a kettő, azért azt tegyük hozzá. Nekem Assault Plus-om van, megbízható, igényes hangszer. EMG hangszedős változat, ott van a szeren. Van belőle Seymour-os is,aki azt jobban szereti. Eclipse-n nem játszottam még, de feltételezem nem a semmit kell rajta megfizetni.

Assaultból nincs vintage. Ezt az újabb Kramerek körüli minőségomlós legendát meg azok a vintage Kramer tulajdonosok, meg beszerzők terjesztik, akiknek javarészt nem is volt még a kezükben új Kramer, és féltik a kis üzleteiket, meg jobban esik a homokba dugni a fejüket és mormolni a saját hülyeségeiket.

2013. júl. 15. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!