Fiúk! Sok olyan lányt ismertek, akik ilyen zenéket szeretnek, mint én?
Figyelt kérdés
Nirvana, Rammstein, Guns 'n Roses, Led Zeppelin, Beatles, Queen, Iron Maiden, Kiss, (mumford&sons:D)?
csak mert furcsa, hogy én nem:D
2013. máj. 16. 17:26
12/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de rajtam kívül csak egy lányt ismerek aki ezeket szereti :/
L/14
13/17 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek, de van olyan hely Mo-n, pl. Heves megye, ahol sokkal több a rocker mint itt mifelénk Bács megyében. De végtelenül sajnálom, hogy nincs a közelemben több rocker csaj! :)
13/F
14/17 anonim válasza:
én is imádom ezeket
sulinkban sok a rocker, főleg fiúk, de lányok is akadnak :)
15/17 anonim válasza:
Sajnos nem, egyedül barátnőm ilyen meg még egy ismerősöm.
16/17 anonim válasza:
Például én. Lány is vagyok és ilyen zenét is hallgatok legtöbbet. :D Személyes kedvencem a Guns N' Roses és a Zeppelin ^^
17/17 anonim válasza:
Én amit felsoroltál, azok közül a Rammstein-t nem szeretem, a többi jó. Bár tudom nem lányt kérdeztél, de előttem is írtak már:D amúgy nem mondod komolyan, hogy nem ismered a Deep Purple-t? agy nem szereted? :D az is király egy banda (főleg régen volt) :) úgy látszik Metallica-t se szereted :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!