Mi ez a dal? (többi lent)
Figyelt kérdés
azt hiszem Miley Cyrus énekli (de ez egyáltalán nem biztos)és sokszor énekli hogy nanananana..... mélyről kezdi aztán egyre magasabban2013. máj. 12. 13:37
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Pink - So What
Selena Gomez - Come and get it
ezek esetleg?:)
3/13 A kérdező kommentje:
bocsi egyik sem az
ez egy viszonylag lassabb dal és kevesebb a zene alatta
ja és valami olyasmit énekel hogy "husets" (de ez sem biztos)
azért köszi
2013. máj. 13. 16:33
4/13 anonim válasza:
K atie Herzig - Hey Na Na
Vaya Con Dios - Nah neh nah
és ezek közül valamelyik?:)
5/13 anonim válasza:
*Katie
Ja és megye eszembe jutott:):)
Rihanna - (Oh nana) What's my name
6/13 anonim válasza:
Juj!! 2. ,4., és 5. vagyok!!!:):):)
Mégegy tipp!!
High School Musical - You are the music in me
7/13 anonim válasza:
Mennyire régi Miley szám? Valami másra nem emlékszel, mert én az összes (!) számát ismerem, biztos tudnék segíteni! :)
8/13 anonim válasza:
Előző, akkor szerintem kezd el Neki leírni az összeset, amelyikben "Na-názik" ;) Azt írta, hogy nem is biztos, hogy Miley száma, sz'al... :S Most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyik lehet
9/13 A kérdező kommentje:
nem 100% hogy miley (csak úgy 80 :D ) de valami olyasmit énekel még benne hogy "huszetsz" (magyarosan)
légyszi segitsetek 2 hete keresem
2013. máj. 15. 14:29
10/13 A kérdező kommentje:
ja és ez egy viszonylag lassabb szám
(eddig egyik sem volt az)
2013. máj. 15. 14:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!