Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Most vásároltam egy rover 214...

Szabolcs007 kérdése:

Most vásároltam egy rover 214 si t és szeretnék belerakni egy autó hifi-t de nem nagyon értem hozzá. Milyet érdemes?

Figyelt kérdés

Nem akarok sokat rákölteni,ritkán utazok egyedül,akkor kapcsolnám be,ezért egy olcsóbbat szeretnék,nagy méllyel.

Valaki tudna tanácsot adni??

2013. máj. 10. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ma már a nevesebb gyártóknak is kaphatóak olcsóbb termékei, amik funkcióban mondjuk gyengébbek. Ezek általában 20000Ft körül vannak, +/- néhányezer. Ezek alap dolgokat tudnak, pl USB-ről vagy SD kártyáról mp3-at meg rádiót, CD-t. Ugyanezt egy noname 10-14000-ért tudja. Ahogy akarsz több és több extrát, úgy lesz drágább. Alapból 4x(30-45)W telesítményt tudnak, ez kocsiba szerintem bőven elég. Ha akarsz mélyládát, az 20000-től kezdődik. Hangzásra? Alap hangszórókhoz szinte mindegy... Kenwood-dal és Pioneer-ral van tapasztalatom, előbbi nekem szebben szól, mint utóbbi, igaz drágább is. Mélyládát mindre lehet kötni, de hogy mennyire van szükség, azt a füled és az autóban lévő hangszórók döntik el.
2013. máj. 10. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Mélyládát szeretnék bele mindenképpen,a gyári hangszórókat ajánlatos lecserélni mellette??
2013. máj. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!