Lenne létjogosultsága a Pop daráló mellet egy rock daráló című müsornak?
A pop ugye a popular vagyis népszerű szóból ered. De ettől még a Kiss meg az AC/DC nem lesz pop. Legalábbis mai értelmében biztos, hogy nem. Másrészt én ilyen zenéket rohadtul nem hallok a rádióban, mert mindenhol csak ezt a fos gépzajt nyomatják. Na az pop.
A kérdésre válaszolva, valószínűleg nem lenne olyan népszerű. Bár a popdarálóban is előferdülnek jó zenék néha, ilyen mértékű színvonalat - mint 80as, 90es évek beli rock - a mai társadalom nem képes befogadni. Eléggé el van korcsulva a zenei ízlés.
22:59
egyetértek
Hát ja 22:59-es 100% válasz.
Tényleg (13/F vagyok)és már-már lenéznek a suliban, hogy Rocker vagyok, Queen-t, AC/DC-t, Scorpions-t, Guns 'n' Roses-t, Dinamit-ot, Piramis-t hallgatok.
Mert szerintük ezek már öreg csapatok.....Hát Istenem!!!
Tehetek én róla, hogy a mostani zene egyszerűen.......(háát mondjam azt, hogy elkorcsosult??)
Hát ennyi.
Ja és a kérdésre válaszolva:
Ha lenne is Rock Daráló, akkor is kevés lenne a nézettsége (persze én nézném xD) mert ma már (És én ettől nagyon félek...)a rock (jajj....félek leírni)...kihal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!