Jó döntés? (gitár)
Figyelt kérdés
Jelenleg van 100ezer forintom, miután sikerült eladnom az elektromos gitáromat.Azért adtam el, mert szeretnék egy akusztikus gitárt.Ki is néztem 102-ért egy Takamine g406s-t, de arra gondoltam, hogy ha csak akusztikus lesz, akkor egy idő után meg fogom unni, hogy nem tudok olyan hangzásokat kihozni, mint az elektromosból. Ezért arra gondoltam, hogy veszek 55-ért egy Vintage v300 fémhúrost és a többi pénzt félrerakom/gyűjtök hozzá, hogy a nyáron vehessek egy elektromos gitárt is.Vagy a másik lehetőség, hogy megveszem a takamine-t, de akkor mostanában nem lesz pénz elektromos gitárra, ha esetleg nagyon hiányolnám.Leginkább a Vintage v300-ról szeretnék véleményt.Itthonra kellene, esetleg kisebb fellépésekre (persze bemikrofonozva) Tudom kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de mindjárt meghalok olyan fáradt vagyok...2013. máj. 5. 20:39
1/3 anonim válasza:
Igazából ezt csak Te tudod eldönteni, de én a helyedben csak a feléből vennék akusztikus gitárt, aztán gyűjtenék még egy elektromosra.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is úgy lesz a legjobb. Köszönöm a válaszodat!
2013. máj. 6. 21:14
3/3 anonim válasza:
Ha értesz hozzá, vagy tud valaki segíteni a választásban, tök jókat találni már ilyen áron, főleg használtan (gitarshop.hu), de ha újat akarsz inkább, akkor hangszerdiszkont.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!