Valaki ismerte az Avenged Sevenfoldot 2005 előtt mikor még nem voltak híresek?
Figyelt kérdés
Akkoriban mennyire voltak népszerűek? Milyenek voltak? Mennyien ismerték őket?2013. máj. 5. 17:53
1/5 anonim válasza:
Hát én nekem a kedvencem az A7X imádom őket! <3 de sajna nem ismertem még csak 16 vagyok :(
2/5 anonim válasza:
Én is akkortájt ismertem meg őket, mivel sokat nyomatták a Viván és nagyon megtetszett:) (ma már az a csatorna egy borzalom, de ezért örökre hálás leszek nekik!:D)
3/5 anonim válasza:
Az első években nyersebbek voltak, mint a bandák általában. Kis klubokban léptek fel, klasszikus "heringpartikon" és egy kisbuszba zsúfolódva jártak államról államra, a haverjaikkal együtt, akik már akkor is a road-jaik voltak. És körülbelül napi 1 dollár/fő volt a kajalimit... :D
Voltak rajongóik, de akkor még elenyésző számban. Mivel reklámozni nem igazán volt lehetőségük. Így jóformán csak ezeken a kis klubokon keresztül lehetett felfedezni őket. Az akkori közönségük nagy része azt se tudta, kik ők, tudod, mint amikor elmész egy ilyen kis klubba, látod a flyeren a sok feltörekvő banda nevét, de fogalmad sincs egyikről sem, viszont élvezed a koncerteket. Na ők is pont így kezdték.
4/5 A kérdező kommentje:
Látomte isláttad azAll Excess-t :D
2013. jún. 1. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!