Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk, ti mit gondoltok egy...

Fiúk, ti mit gondoltok egy olyan lányról aki szinte csak rappet hallgat?

Figyelt kérdés

És még mielőtt valaki beszólna, nem azért hallgatom hogy menőnek érezzem magam(van ilyen ismerősöm aki ezért). Azt is bevallom, hogy ebbe a műfajba magyart aligha hallgatok, de nem nézem le egyik előadót se.

Van olyan fiú, akinek ez kifejezetten tetszik vagy magasról tesztek rá, hogy milyen egy lány zenei ízlése?

17/L

2013. máj. 4. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetsz hozzám feleségül:D Na jó ez túlzás de támogattom a zenei ízlésed:D
2013. máj. 4. 19:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha értenéd a szöveget,mert a rappban az a lényeg,akkor is hallgatnád?
2013. máj. 4. 19:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lényeges a zenei ízlésed. De ha mondjuk felvennél egy oldalra fordított sapkát,mint a majmok és összevissza rángatóznál beszéd közben,ahogy ezen műfaj képviselői szokták általában,biztos ki nem állhatnálak.

Ha viszont normálisan viselkedsz,akkor MINDEGY,mit hallgatsz.

2013. máj. 4. 20:17
 4/12 A kérdező kommentje:

# 2/3

Értem a szöveget, mivel 8éve tanulok angolt, szóval tudok egy s mást. Másrészt meg szerintem te is megértenéd miről szólnak ezek a dalok, ha több éven át hallgatnád őket és kicsit is érdekelne a lényege.

2013. máj. 4. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem szaporítom a szót. Támogatom. :) Ne a stílust szeresd, ne a divatját, hanem a zenét.
2013. máj. 4. 21:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy ezek közül hallgatod-e valamelyiket? Wiz Khalifa, Curren$y, Cassie, The Weeknd, Valete
2013. máj. 5. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezek sok buzzi. A legjobbak: Eazy e, Tupac, Proof, 50 Cent, Ja rule, egy régi eminem, és egy régi snoop dog.

Ne jöjjetek már ezekkel a divatszarokkal, mert sírógörcsöt kapok...

2013. máj. 18. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:

"Ne jöjjetek már ezekkel a divatszarokkal, mert sírógörcsöt kapok..."

Miért,az általad említettek nem "divatszarok"?

2013. máj. 18. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:
eazy-e tupac, proof? Te semmt nem tudsz a rapról, 50 se olyan, Eminem lett náyvogós, meg snoopy, azrt írtam hogy régebbi.. Te csak a mostani sz*rokat hallgatod... halgass már meg egy tupacot, tanulj meg angolul, aztán beszélj nekem ezekről a szarokról..
2013. máj. 18. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Nos épp ez az,hogy nem hallgatom ezeket a drogot és erőszakot mindenneműen istenítő szemeteket,pedig elég nagy divat ez manapság. A rap maga egy divatsz*r. Akiket pedig felsoroltál azok k*va jól élnek,úgyhogy igenis divatosak.

Tudok angolul és köszönöm szépen,értem miről makognak.

Egyébként különösképpen nem érdekelnek.

2013. máj. 18. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!