Tudna-e nekem valaki segíteni BRAINS gitártab kapcsán?
Figyelt kérdés
Nemvárt kérdés tudom, de létezik jópár száma az említett előadónak, ahol a gitár dominál, (Hurts, Pill To Take stb.) néhány phrase is elegendő bőven.2013. máj. 3. 09:15
1/10 anonim válasza:
Kérdésed annyira nem várt, hogy le se írtad.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor megkövetlek, tabulatúra kellene nekem, bármely zeneszámra ehhez az együtteshez, írtam két példát is. De annyira fel nem lelhető, hogy valószínű ezért sem érted.
2013. máj. 3. 16:29
3/10 anonim válasza:
Nem értem? Amit nem írsz le, azt tényleg nem értem, ezt jól látod.
4/10 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem ilyet minek írsz be? Rajtad kívül senki nem gondolta, hogy nekem van ilyesmi a birtokomban. Dühöngj öregem máshol.
2013. máj. 3. 21:35
5/10 anonim válasza:
Mivan? :D Te teljesen bolond vagy, ember. Először is én nem dühöngök, másodszor meg mi van a birtokodban? Én semmi ilyesmiről nem beszéltem. Idejöttem a nyomorult kérdésedre, mert mint gitáros, talán tudok segíteni, de szomorúan tapasztaltam, hogy a kérdésed le se írtad. Ugyan volt egy kérdésed, hogy tudunk e segíteni, de nem írtad le, hogy miben szeretnéd a segítségünket kérni. Aztán meg csak marhaságokat beszélsz össze-vissza azóta is.
6/10 A kérdező kommentje:
Inkább segítenél a bolondnak a nyomorult kérdésében, amit fel sem tudott tenni (de közbe' meg mégis), mert már igen csak tűkön ül, hogy megmutasd azt a hatalmas energiát amit a hozzászólásaidba fektettél, hogyan adsz valami pozitív értelmet (megoldás). Ha nem világos, megkérdezhetted volna, hogy gitártab kell? Bármilyen jó? - Így van! Ehelyett te akarsz lenni a portál kitüntetett hőse, pedig csak bal lábbal kelt akárki vagy akinek a fikázáson kívül ötlete sincs.
2013. máj. 4. 07:14
7/10 A kérdező kommentje:
"Rajtad kívül senki nem gondolta, hogy nekem van ilyesmi a birtokomban." - Miért írtam ezt? Mert az ég világon nincs a neten fent semmilyen tab tőlük. Ha nem sikerül megérteni amit írok akkor is két eset van ha gondolkozol, vagy megvan a tab két sor hiányzik a verse-ből és ebben segíts vagy egyáltalán semmim sincs és kell az egész. Írtam hogy néhány szólam bőven elég. Ebből mit nem lehet érteni? Járjál inkább boxolni öregem, ha nem tudod levezetni a gőzt.
2013. máj. 4. 07:26
8/10 anonim válasza:
Még egyszer elmondom, hogy én nem gőzt vezetek le itt rajtad, meg nem is dühöngök. Egyszerűen hülyeséget írtál és kisegítettelek. Nem értem ennek miért kéne dühöngésnek lennie.. A többit pedig már nem magyarázom el, párszor megtettem feljebb.
9/10 A kérdező kommentje:
Mivel segítettél ki? Rendben, itt hagyjuk abba.
2013. máj. 4. 09:02
10/10 anonim válasza:
lényeg a lényeg, hallgasd sokat a dalt, és játszd el hallás után. a phraseket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!